Follow Dashboard
Entah
19 June 2016,
ϟ

Assalamualaikom.


Mak aku pesan, "Jangan carik musuh nanti bila belajar kat u" masa aku baru baru masuk umt. And yeah sape nak carik musuh kan. Ofkos taknak. Kita nak happy happy peace peace je kan belajar sampai habis sem 6.


Apakan daya. Aku bukanlah seorang malaikat yg mampu menahan ego. Weh aku manusia jugak. Sama macam korang. Kesabaran aku ada limit jugak. Mula mula aku memang tahan je orang ckp apa buat apa kat aku, yg annoying tahap tenggiling ganggu hidup aku semua, aku tahan je leklek je steady. Tapi aku apa? Aku homosapien cam hampa jugak lah reti nak marah. Pejadah asyik aku je yg kena baik lemah lembut fakof! Sampai satu tahap, sorry not sorry lah. Aku taksuka hang, yes aku taksuka hang.


Kalau aku taksuka hang, yeah sebesar zarah jadah yg hang buat semua aku taksuka. Aku benci. Kalau benda yg biadap hang buat depan aku, bertambah tambah persen kebencian kat hang. Rumet tak rumet, kawan tak kawan.


Ni aku dok simpan je ni, tak kuar lagi setan aku. Pejadah pinjam barang orang takreti pulang balik bij?! Benda dari awal sem, sampai dah nak habis sem siap hang dah kemas barang nak balik dah, barang aku takpulang lagi, pacitaa geng? Aku beli pakai duit. Benda bukan murah. Kalau pinjam, buat cara pinjam. Tu buat harta benda aku baru beli. Aku rasa aku guna benda tu belum cukup sama dengan harga duit yg aku bayar.


Entah lah. Should setiap orang tu tahu lah kan pulangkan balik barang yg DIPINJAM.







Twitter Facebook Ask.fm

Hello ! Assalamualaikum . Amni Syasya's ♥ I blog to express not to impress . Keep calm and love peace . Peace !